Το Ελαιόλαδο Πηλίου

Κέρδισε τις εντυπώσεις
στην «Food Expo»

Το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο που εδώ και χρόνια παράγεται από την οικογένεια Βολιώτη στα Άνω Λεχώνια Πηλίου κέρδισε τα θετικά σχόλια των χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την «Food Expo» που πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα στις 16-18 Μαρτίου 2019.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε στην φημισμένη όσο και σημαντική αυτή έκθεση μέσω του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
Σε ένα οργανωμένο χώρο η οικογένεια Βολιώτη παρουσίασε το ποιοτικό και βραβευμένο ελαιόλαδο Πηλίου προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών που απευθύνθηκαν στον κ. Απόστολο Βολιώτη για να μάθουν και να γνωρίσουν για τις μεθόδους παραγωγής του.
«Συμμετείχαμε σε μια πολύ σημαντική διεθνή έκθεση στην Αθήνα την «Food Expo», όπου παρευρέθηκαν πάνω από 1000 ξένοι και Έλληνες εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ήταν πολλές δεκάδες χιλιάδες» τόνισε ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε πως «σε ένα τόσο μεγάλο κοινό μπορέσαμε και αναδείξαμε την αξία του Ελαιόλαδου Πηλίου που παράγεται από την πηλιορείτικη γη. Ενημερώσαμε τους επισκέπτες, εμπόρους, επαγγελματίες, καταναλωτές για την θρεπτικότητα και την ελκυστικότητα του «Ελαιόλαδου Πηλίου», τους σύγχρονους τρόπους παραγωγής στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου, αλλά και τις προσπάθειες που κάνουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας εντός και εκτός Ελλάδας. Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε τα θετικά σχόλια των επισκεπτών στο περίπτερό μας και αυτό για μιας ήταν ιδιαίτερα τιμητικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Μαγνησίας που υπό την αιγίδα του μπορέσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτή την σημαντική έκθεση».

ακολουθήστε μας...