Στην έκθεση Market Expo

το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Στην πανελλήνια έκθεση τροφίμων και ποτών Market Expo η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο διάστημα 5-7 Οκτωβρίου συμμετείχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη παρουσιάζοντας τα ξεχωριστά της ποιοτικά προιόντα και κερδίζοντας τους επισκέπτες.

Ήταν για την φετινή σεζόν η πρώτη παρουσία του «Ελαιόλαδου Πηλίου» σε έκθεση τροφίμων και ποτών, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στην Ελλάδα με κεντρικό στόχο την ανάδειξη και προώθηση του εξαιρετικής ποιότητας πηλιορείτικου ελαιόλαδου με τις συνεχείς πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την εταιρεία Rota στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας το δικό του περίπτερο, όπου άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και ιδιώτες γνώρισαν και γεύτηκαν όλες τις κατηγορίες ελαιόλαδου, όπως το βιολογικό αγουρέλαιο, το αγουρέλαιο συμβατικό, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και το παρθένο ελαιόλαδο, που μέσα από σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους και τεχνικές παράγεται εδώ και χρόνια στα Άνω Λεχώνια από την οικογένεια Βολιώτη.

«Συμμετείχαμε σε μια πολύ σημαντική έκθεση στην Αθήνα, όπου έδωσαν το «παρών» έμποροι από επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και διανομείς σε διάφορους κλάδους, και ήταν αυτό που θέλαμε για την δική μας επιχείρηση. Εκεί παρουσιάσαμε όλα τα ξεχωριστά μας προϊόντα σε μια προσπάθεια να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα με τους επαγγελματίες της πρωτεύουσας. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκθέσεις, όπου θα συμμετέχουμε, γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από τέτοιες προσπάθειες το «Ελαιόλαδο Πηλίου γίνεται ακόμη πιο γνωστό και διεισδύει σε περισσότερες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού» ανέφερε ο ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης.

Μάλιστα για την φετινή χρονιά και την παραγωγή ελαιόλαδου ο κ. Βολιώτης επισήμανε πως «θα είναι επίσης εξαιρετική και οι πελάτες μας θα μείνουν ευχαριστημένοι, όπως άλλωστε κάθε χρόνο».

ακολουθήστε μας...