Βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες σε διαγωνισμό ανώτερης γεύσης

Δύο χρυσά αστέρια

για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Μια μεγάλη διεθνή διάκριση σημείωσε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια η οποία για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κέρδισε δύο χρυσά αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) με έδρα τις Βρυξέλλες, που είναι ο κορυφαίος οργανισμός και έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε στον διαγωνισμό τον περασμένο Απρίλιο με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το οποίο δοκίμασαν οι κριτές και το επιβράβευσαν με δύο χρυσά αστέρια για την γεύση και την ποιότητά του.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στις 10-11 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Το βραβείο με τα δύο χρυσά αστέρια παρέλαβαν από τους διοργανωτές ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ελαιόλαδο Πηλίου» κ. Απόστολος Βολιώτης με την σύζυγό του Μαριάνθη.

«Είναι μεγάλη στιγμή, μια μεγάλη επιτυχία για την επιχείρησή μας που κερδίσαμε σε ένα από τους πιο μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς τα δύο χρυσά αστέρια ανώτερης γεύσης και ποιότητας» τόνισε ο κ. Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε πως «η βράβευση αυτή πιστοποιεί το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγουμε και την ουσιαστική δουλειά που κάνουμε. Οι διαδοχικές βραβεύσεις, η εξωστρέφειά μας σε αγορές του εξωτερικού και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι όλοι και περισσότεροι πελάτες μας, είναι οι καρποί των πολύχρονων προσπαθειών μας».

Η επιτυχία της επιχείρησης από την Μαγνησία είναι πολύ μεγάλη και αποκτά διεθνή χαρακτήρα, καθώς στον ετήσιο αυτό διαγωνισμό συμμετέχουν διάφορες κατηγοριών ελαιόλαδων από πολλές χώρες διεθνώς, ενώ οι κριτές επιλέγονται από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

ακολουθήστε μας...