Κέρδισε τις εντυπώσεις με τα προιόντα του

Το Ελαιόλαδο Πηλίου συμμετείχε
στην διεθνή έκθεση της Τεργέστης

Στην διεθνή έκθεση ελαιόλαδου της Τεργέστης στην Ιταλία  που αποτελεί την καρδιά παραγωγής και τυποποίησης λαδιού παγκοσμίως, συμμετείχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» με την επιχείρηση του κ. Απόστολου Βολιώτη από τα Λεχώνια να κάνει το πρώτο της άνοιγμα σε έκθεση εκτός συνόρων διαφημίζοντας το γευστικότατο ελληνικό πηλιορείτικο λάδι.


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου στην Τεργέστη ένα σημαντικό εμπορικό λιμάνι της Ιταλίας και παράλληλα κέντρο αναφοράς για την δράση χιλιάδων ελαιοπαραγωγών στην Ιταλία, την Μέκκα του λαδιού σε διεθνές επίπεδο.
Συμμετέχοντας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το «Ελαιόλαδο Πηλίου» παρουσίασε σε ειδικό τραπέζι τα πλούσια και ελκυστικά του προιόντα σε έξτρα λάδι και βιολογικό αγουρέλαιο, όλα σε υπέροχες και ελκυστικές συσκευασίες.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης και η σύζυγός του Μαριάνθη με ευγένεια και αμεσότητα έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στους πολλούς ελαιοπαραγωγούς, εμπόρους και άλλους ιδιώτες από την Ιταλία και άλλες χώρες του εξωτερικού που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το λάδι Πηλίου και τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και συσκευασίας του.
Η ποιότητα και η γεύση των λαδιών της επιχείρησης εντυπωσίασε τους γευσιγνώστες που συμμετείχαν στην έκθεση, ενώ έμποροι και ιδιώτες έκαναν και αγορές των πηλιορείτικων προϊόντων λαδιού.
 «Η παρουσία μας στην διεθνή έκθεση λαδιού της Τεργέστης ήταν ένα ακόμη βήμα για την διεθνή εξωστρέφεια της επιχείρησης Ελαιόλαδου Πηλίου. Για πρώτη φορά συμμετείχαμε με την συνδρομή του Επιμελητηρίου σε μια διεθνή έκθεση εκτός Ελλάδας και αποσπάσαμε πολύ θετικά σχόλια από τους ξένους γευσιγνώστες, παραγωγούς και εμπόρους που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για τα προιόντα μας» τόνισε ο κ. Βολιώτης και πρόσθεσε πως «το αρωματικό μας λάδι κέρδισε τους γευσιγνώστες και τους άλλους παρευρισκόμενους, ενώ αντλήσαμε νέες ιδέες και εμπειρίες από μια χώρα, όπως η Ιταλία, που έχει μακραίωνη παράδοση στην παραγωγή και τυποποίηση του λαδιού»
Το Ελαιόλαδο Πηλίου ήδη εξάγει ικανοποιητικές ποσότητες λαδιού σε διάφορες χώρες και η παρουσία του στην Τεργέστη αναμένεται να ανοίξει ακόμη μεγαλύτερους ορίζοντες.
Συγχρόνως έκανε γνωστή τους πλούσιους καρπούς της μαγνησιώτικης γης διαφημίζοντας το λάδι Πηλίου σε όλη την Ευρώπη.

ακολουθήστε μας...