Για το Ελαιόλαδο Πηλίου της οικογένειας Βολιώτη

Διάκριση στον διεθνή
διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS

Σημαντική διάκριση στον 4ο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS απέσπασε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη.
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το χρυσοπράσινο χρώμα του, την εξαιρετική του ποιότητα, την ακαταμάχητη γεύση του.

Το Ελαιόλαδο Πηλίου

Κέρδισε τις εντυπώσεις
στην «Food Expo»

Το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο που εδώ και χρόνια παράγεται από την οικογένεια Βολιώτη στα Άνω Λεχώνια Πηλίου κέρδισε τα θετικά σχόλια των χιλιάδων επισκεπτών που βρέθηκαν στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την «Food Expo» που πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα στις 16-18 Μαρτίου 2019.

Στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την «Food Expo» που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 16-17 Μαρτίου 2019 θα δώσει το «παρών» το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια που αναδεικνύει με το μεράκι της παράδοσης και τον σύγχρονο εξοπλισμό της ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ξακουστά προιόντα της πηλιορείτικης γης, το ελαιόλαδο.

Κερδίζει την εμπιστοσύνη των ξένων καταναλωτών

Εξαγωγές σε πέντε χώρες

από το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού και των υποδομών, προκειμένου να καλύπτει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες του συνεχώς διευρυνόμενου πελατολογίου και καταναλωτικού κοινού είναι μέσα στους στόχους της επιχείρησης «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια.

ακολουθήστε μας...