Σε καινοτομία, αριστεία και νεοφυή επιχειρηματικότητα


Τρία βραβεία για το «Ελαιόλαδο Πηλίου» στον φημισμένο διαγωνισμό made in Greece.


Τρία βραβεία υψηλής αναγνώρισης και καταξίωσης σε πανελλήνιο επίπεδο απέσπασε Η επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια, το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη στον φημισμένο πανελλήνιο διαγωνισμό Made in Greece, όπου έδωσαν το παρών σπουδαίες  επιχειρήσεις ης χώρας.


Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε τρία βραβεία στις ισάριθμες κατηγορίες που συμμετείχε, δηλαδή του καινοτομικού προϊόντος, της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής αριστείας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Η λαμπερή τελετή παρουσία πολλών γνωστών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019 στον επιβλητικό χώρο του Mεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Εκεί ο ιδιοκτήτης του «Ελαιόλαδο Πηλίου» κ. Απόστολος Βολιώτης παρέλαβε τα τρία βραβεία από τους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής. Τρεις διακρίσεις σε σημαντικούς τομείς που επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο την αναγνώριση του «Ελαιόλαδου Pηλίου» ως του πλέον ποιοτικού και ελκυστικού προϊόντος το οποίο παράγεται μέσα από τους καρπούς της πηλιορείτικης γης.

Επενδύουμε στο μέλλον


«Τα τρία βραβεία που λάβαμε για την καινοτομία, την αριστεία και την νεοφυή επιχειρηματικότητα, αποτελούν ακόμη μια δικαίωση και απόδειξη των κόπων και των προσπαθειών μας όλα αυτά τα χρόνια για να παράγουμε το πλέον ελληνικό και αυθεντικό προϊόν, το ελαιόλαδο» τόνισε ο κ. Βολιώτης και πρόσθεσε πως «αναμφισβήτητα νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση, γιατί μια τοπική επιχείρηση διακρίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο διαφημίζοντας τα προϊόντα της περιοχής μας και παράλληλα αποδεικνύοντας πως η καρδιά της δημιουργίας και της προόδου κτυπά στην περιφέρεια. Είναι οι επιχειρήσεις της περιφέρειας που  όχι μόνο άντεξαν στην κρίση, αλλά έχουν και πλούσιο μέλλον».
Ο κ. Βολιώτης που στην εκδήλωση συνοδευόταν από την σύζυγό του Μαριάνθη, επισήμανε πως με την μεθοδικότητα, την οργάνωση, τον σεβασμό στην παράδοση αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών μας παράγουμε φαρμακευτικό και αρωματικό ελαιόλαδο, για το οποίο οι καταναλωτές εδώ και χρόνια εμπιστεύονται».
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έχοντας αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με πολλούς ντόπιους παραγωγούς αναδεικνύει το περίφημο ελαιόλαδο του βουνού των Κενταύρων προσφέροντάς του με τις σύγχρονες υποδομές ποιότητα και αξεπέραστη γεύση που καθηλώνει τους καταναλωτές.
Είναι τα μυστικά της επιτυχίας που δίνουν στη επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια συνεχείς διακρίσεις και πολύ μέλλον.

ακολουθήστε μας...