Διεθνής διάκριση για το «Ελαιόλαδο

Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη

Μια ακόμη σημαντική διάκριση είχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη το οποίο στον διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο έλαβε το χάλκινο βραβείο για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία με τον ισχυρισμό υγείας που σχετίζεται με τις φαρμακευτικές ιδιότητες.

 

Ειδικά η διάκριση για τον ισχυρισμό υγείας, το πρώτο βραβείο που λαμβάνει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, η οικογενειακή επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια, έρχεται να επιβεβαιώσει το εξαιρετικής ποιότητας που παράγεται από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Ελαιόλαδου Πηλίου» το οποίο γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης δήλωσε πως για Τρίτη συνεχή χρονιά συμμετείχαμε στον διεθνή διαγωνισμό ανώτερης γεύσης και ποιότητας «London IOOC» που πραγματοποιείται στο Λονδίνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε για Τρίτη συνεχή χρονιά σπουδαίες διακρίσεις. Πρώτον λάβαμε τον χάλκινο βραβείο στην κατηγορία του ισχυρισμού υγεία, μια εξέλιξη που αποδεικνύει τις πλούσιες φαρμακευτικές ιδιότητες και σε πολυφαινόλες και άλλα ωφέλιμα στοιχεία που διαθέτει το ελαιόλαδό μας. Δεύτερον, λάβαμε το χάλκινο βραβείο ποιότητας και γεύσης για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε».

 

ακολουθήστε μας...