Σε καινοτομία, αριστεία και νεοφυή επιχειρηματικότητα


Τρία βραβεία για το «Ελαιόλαδο Πηλίου» στον φημισμένο διαγωνισμό made in Greece.


Τρία βραβεία υψηλής αναγνώρισης και καταξίωσης σε πανελλήνιο επίπεδο απέσπασε Η επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια, το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη στον φημισμένο πανελλήνιο διαγωνισμό Made in Greece, όπου έδωσαν το παρών σπουδαίες  επιχειρήσεις ης χώρας.

Διεθνής διάκριση για το «Ελαιόλαδο

Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη

Μια ακόμη σημαντική διάκριση είχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη το οποίο στον διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο έλαβε το χάλκινο βραβείο για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία με τον ισχυρισμό υγείας που σχετίζεται με τις φαρμακευτικές ιδιότητες.

Βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες σε διαγωνισμό ανώτερης γεύσης

Δύο χρυσά αστέρια

για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Μια μεγάλη διεθνή διάκριση σημείωσε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια η οποία για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κέρδισε δύο χρυσά αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στα μέσα Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο ο διεθνής
διαγωνισμός ελαιόλαδων. Η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου»
συμμετείχε και τα εξαιρετικά της προιόντα έτυχαν νέων
σημαντικών διακρίσεων. Ειδικότερα απέσπασε το ασημένιο
βραβείο στο εξαιρετικό ελαιόλαδο. Σημαντικές διακρίσεις
στον ίδιο διεθνή διαγωνισμό είχε πετύχει και πέρυσι το
«Ελαιόλαδο Πηλίου».

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία για υψηλές φαινόλες του διαγωνισμού που διοργανώνει το world olive center for health υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαγιάτη , γνωστού για την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το ελαιόλαδο, απέσπασε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ετήσιο διαγωνισμό, καθώς βραβεύονται παραγωγοί οι οποίοι παράγουν ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας, βάσει του κανονισμού 432 / 2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ακολουθήστε μας...