Στην έκθεση Market Expo

το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Στην πανελλήνια έκθεση τροφίμων και ποτών Market Expo η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο διάστημα 5-7 Οκτωβρίου συμμετείχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη παρουσιάζοντας τα ξεχωριστά της ποιοτικά προιόντα και κερδίζοντας τους επισκέπτες.

Βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες σε διαγωνισμό ανώτερης γεύσης

Δύο χρυσά αστέρια

για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Μια μεγάλη διεθνή διάκριση σημείωσε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια η οποία για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κέρδισε δύο χρυσά αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Χρονιά διακρίσεων και το 2018

για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως και το 2018 ήταν χρονιά διακρίσεων για την οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» η οποία απέσπασε επτά βραβεία και επαίνους σε ισάριθμους ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Κέρδισε τις εντυπώσεις με τα προιόντα του

Το Ελαιόλαδο Πηλίου συμμετείχε
στην διεθνή έκθεση της Τεργέστης

Στην διεθνή έκθεση ελαιόλαδου της Τεργέστης στην Ιταλία  που αποτελεί την καρδιά παραγωγής και τυποποίησης λαδιού παγκοσμίως, συμμετείχε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» με την επιχείρηση του κ. Απόστολου Βολιώτη από τα Λεχώνια να κάνει το πρώτο της άνοιγμα σε έκθεση εκτός συνόρων διαφημίζοντας το γευστικότατο ελληνικό πηλιορείτικο λάδι.

Το Μάιο του 2017 το «Ελαιόλαδο Πηλίου»
συμμετείχε στην έκθεση
Goυmet
Θεσσαλονίκης, όπου ο πολύ γνωστός
σεφ Κώστας Παρλιάρος μαγείρεψε
υπέροχα φαγητά με λάδι του
«Ελαιόλαδου Πηλίου» προσελκύοντας
το
ενδιαφέρον των επισκεπτών.

ακολουθήστε μας...