Βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες σε διαγωνισμό ανώτερης γεύσης

Δύο χρυσά αστέρια

για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

Μια μεγάλη διεθνή διάκριση σημείωσε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια η οποία για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κέρδισε δύο χρυσά αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στα μέσα Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο ο διεθνής
διαγωνισμός ελαιόλαδων. Η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου»
συμμετείχε και τα εξαιρετικά της προιόντα έτυχαν νέων
σημαντικών διακρίσεων. Ειδικότερα απέσπασε το ασημένιο
βραβείο στο εξαιρετικό ελαιόλαδο. Σημαντικές διακρίσεις
στον ίδιο διεθνή διαγωνισμό είχε πετύχει και πέρυσι το
«Ελαιόλαδο Πηλίου».

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία για υψηλές φαινόλες του διαγωνισμού που διοργανώνει το world olive center for health υπό την επίβλεψη του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Μαγιάτη , γνωστού για την αγάπη και το ενδιαφέρον του για το ελαιόλαδο, απέσπασε η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ετήσιο διαγωνισμό, καθώς βραβεύονται παραγωγοί οι οποίοι παράγουν ελαιόλαδο με ισχυρισμό υγείας, βάσει του κανονισμού 432 / 2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πρώτο βραβείο για το 2018 ήρθε για την επιχείρηση
«Ελαιόλαδο Πηλίου» στον διαγωνισμό Athens International
στους Δελφούς που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου.
Ειδικότερα η γνωστή επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια με
τα εξαιρετικά της προιόντα έλαβε το ασημένιο μετάλλιο
στην κατηγορία του εξαιρετικού ελαιόλαδου που είναι
για όλες τις χρήσεις.

Τον Ιούλιο του 2017 το Βιολογικό αγουρέλαιο
από το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε μεταξύ
800 ελαιόλαδων από όλη την Ελλάδα, το χάλκινο
μετάλλιο το 2017 για τις φαρμακευτικές του
ιδιότητες και τις πολυφαινόλες του στο πλαίσιο
του πανελλήνιου διαγωνισμού του κ. Μαγιάτη.
Η βράβευση της οικογένειας Βολιώτη έγινε στην
παλιά Βουλή.

ακολουθήστε μας...