Τον Ιούλιο του 2017 το Βιολογικό αγουρέλαιο από το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε μεταξύ 800 ελαιόλαδων από όλη την Ελλάδα, το χάλκινο μετάλλιο το 2017 για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και τις πολυφαινόλες του στο πλαίσιο του πανελλήνιου διαγωνισμού του κ. Μαγιάτη. Η βράβευση της οικογένειας Βολιώτη έγινε στην παλιά Βουλή.

Το Μάιο του 2017 το «Ελαιόλαδο Πηλίου» με το εξαιρετικό παρθένο λάδι κέρδισε σε διαγωνισμό στην Αθήνα το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της ποιότητας και της γεύσης. Στον ίδιο διαγωνισμό έλαβε και το ασημένιο μετάλλιο για το βιολογικό αγουρέλαιο.

Το Μάρτιο του 2017 το εξαιρετικό παρθένο λάδι του «Ελαιόλαδου Πηλίου απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό στο Λονδίνο με τη συμμετοχή ελαιόλαδων από όλη την Ευρώπη.

Το Μάιο του 2016 μια ακόμη διάκριση ήρθε για το Ελαιόλαδο Πηλίου που έλαβε το ασημένιο βραβείο ποιότητας και γεύσης σε διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Το Μάρτιο του 2016 το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε το χάλκινο μετάλλιο για την ποιότητα του λαδιού του σε διεθνή διαγωνισμό ποιότητας και γεύσης που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο και η βράβευση ήταν μια δικαίωση των πολύχρονων προσπαθειών της οικογενειακής επιχείρησης Βολιώτη

ακολουθήστε μας...